середу, 9 грудня 2015 р.

Інформаційний лист - Ювілеї та важливі дати

Інформаційний лист - Ювілеї та важливі дати

            Цей блогер є призначений для архіву усіх важливих дат наших Католицьких Парафіян. Але можна також вписувати усіх, за кого в цей день хочемо помолитись. Кожного тижня (а згодом щоденно) будемо висвітлювати список з датами на конкретний день і хто зможе подарувати свою молитву та привітання, зможе це зробити через опікуна блогеру.

Ювілеї в нашій Парафії і всіх учасників сайту

            Звідси можна буде брати інформацію для сайтів Ваших Парафій. Заохочуємо до поваги і культури в спілкуванні.


УВАГА!!! Умовні позначення:

* д.н. - день народження

Записуйте точну дату (день, місяць, рік) народження, ім'я та прізвище. Можна додати адресу та інші контактні дані для привітання.

♫ ім. – день Ангела (іменини)

Записуйте точну дату (день, місяць) та ім'я Святого Покровителя, ім'я та прізвище іменинника. Можна додати адресу та інші контактні дані для привітання.

☺Хр. - Хрещення

Записуйте точну дату (день, місяць, рік) хрещення, ім'я та прізвище охрещеного, назву Парафії, місцевість охрещення і дані священика. Можна додати адресу та інші контактні дані для привітання.

♯ П.С. – Перша Сповідь

Записуйте точну дату (день, місяць, рік) першої сповіді, ім'я та прізвище того хто сповідався, назву Парафії, місцевість сповіді і дані священика. Можна додати адресу та інші контактні дані для привітання.

☼ П.П. – Перше Причастя
        
Записуйте точну дату (день, місяць, рік) першого Святого Причастя, ім'я та прізвище того хто причащався, назву Парафії, місцевість прийняття Святого Причастя і дані священика який причащав. Можна додати адресу та інші контактні дані для привітання.

╬ Мир. - Миропомазання

Записуйте точну дату (день, місяць, рік) Миропомазання, ім'я та прізвище того хто був миропомазаний, назву Парафії, місцевість Миропомазання і дані Єпископа який миропомазував. Можна додати адресу та інші контактні дані для привітання.

♥♥ шл. – вінчання (шлюб)

Записуйте точну дату (день, місяць, рік) Вінчання, ім'я та прізвище тих котрі вінчались, назву Парафії, місцевість вінчання і дані священика який повінчав. Можна додати адресу та інші контактні дані для привітання.

‡ п.х. – Єлеопомазання хворих (останні рази)

Записуйте точну дату (день, місяць, рік) Єлеопамазання, ім'я та прізвище того хто був помазаний, назву Парафії, ситуацію і місцевість прийняття Єлеопамазання і дані священика який Єлеопамазував. Можна додати адресу та інші контактні дані.

Ω Віатик – Святе Причастя на дорогу до Неба

Записуйте точну дату (день, місяць, рік) прийняття Віатику, ім'я та прізвище того хто прийняв Віатик, назву Парафії, ситуацію і місцевість прийняття Віатику і дані священика який уділив Віатик. Можна додати адресу та інші контактні дані.

+ с.п. – день смерті

Записуйте точну дату (день, місяць, рік) смерті, ім'я та прізвище того хто помер, назву Парафії і місцевість похорону (дату похорону) і дані священика який відправляв похорон. Можна додати адресу та інші контактні дані.

кр – кожного року

Записуйте точну дату (день, місяць, рік) Вашої важливої події, ім'я та прізвище того хто хто до цього причепний, ситуацію і місцевість події та інші дані. Можна додати адресу та інші контактні дані.




всі пропозиції просимо надсилати на електронну пошту
parafia.juvileji@gmail.com 
поки що все в розробці

Немає коментарів:

Дописати коментар